Sedaş Müşteri Hizmetleri Merkezi Yapımına Hız Veriyor

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) tüm birimlerinde yeniden yapılandırmaya giderken Müşteri Hizmetleri Merkezlerini de devreye almak üzere çalışmalarına hız veriyor.

Sedaş Müşteri Hizmetleri Merkezi Yapımına Hız Veriyor
Sakarya İl Merkezinde açılacak olan SEDAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezinde, tüm abonelik işlemleri, müşteri talep ve önerileri birebir SEDAŞ müşteri temsilcileri ile karşılanırken, müşterilere daha hızlı ve kaliteli bir hizmet verilmesi hedefleniyor.
SEDAŞ'ın, Dörtyol Mevkii, Trafo Tesisleri, Orhangazi Caddesi üzerindeki Müşteri Hizmetleri servisleri, Sakarya İl merkezinde Orhan Camii Karşısında yer alan Migros'un arka tarafında Cumhuriyet Mahallesi, Dr Kamil Sokakta, Kocabıyık İş Merkezinde yeni açılacak (MHM) Müşteri Hizmetleri Merkezine geçerek Sakarya İlindeki müşterilerine bu Merkezden hizmet vermeye devam edecek.
SEDAŞ tüm birimlerinde yeniden yapılandırmaya giderken Müşteri Hizmetleri Merkezlerini de devreye almak üzere çalışmalarına hız veriyor. SEDAŞ müşterilerine kaliteli hizmet sunmak, müşteri memnuniyetini sağlamak üzere, Müşteri Hizmetleri Merkezlerinde müşterilerinin daha nezih, aydınlık ve ferah bir ortamda, güleryüzlü ve kaliteli bir hizmet alması açısından Müşteri Hizmetleri Merkezini Sakarya İl Merkezinde kısa süre içinde hizmete açmak üzere çalışmalarına son sürat devam ediyor.