'Engelleri'ni aşıp ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştular

Kocaeli'nde bulunan 'Gülen Yüzler' atölyesinde üretim yapan engelli çalışanlar, ihtiyaç sahiplerine 1 ayda 4 bin adet pijama dikerek, engel tanımadıkl

Kocaeli'nde bulunan 'Gülen Yüzler' atölyesinde üretim yapan engelli çalışanlar, ihtiyaç sahiplerine 1 ayda 4 bin adet pijama dikerek, engel tanımadıklarını gösterdi.

Kocaeli'nde ihtiyaç sahiplerine başta giyim olmak üzere yardımda bulunduğu 'Sevgi Mağazası' ve engelli insanların üretken bireyler olarak topluma kazandırıldığı 'Gülen Yüzler' anlamlı bir çalışmaya daha imza attı. Kocaeli'nde engelli vatandaşların sosyal ve ekonomik hayata kazandırılması ile ilgili kurulan 'Gülen Yüzler'in atölyelerinde üretim aralıksız devam ediyor. 'Gülen Yüzler'de çalışan engelliler 4 bin 400 pijama takımı dikti. İhtiyaç sahipleri böylece Gülen Yüzler'deki engelsiz eller tarafından dikilen pijamalardan faydalanma imkânı buldu. Yaklaşık 4 bin 400 adet pijama takımı Gülen Yüzler dikim atölyesinde engelli vatandaşlar tarafından dikilerek, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

İhtiyaç sahibi bir çocuk, üzerinde denediği pijamanın engelli vatandaşlar tarafından yapıldığını öğrenince çok şaşırdı. Atölyede görev alan çalışanlar hazırladıkları pijamaların dikimi sırasında ayrı bir haz yaşadıklarını ifade ederek, giysilerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı için çok mutlu olduklarını kaydetti. Gülen Yüzler işletmesinin Müdür Yardımcısı Murat Uzar, pijamaların 4 hafta gibi kısa sürede hazırladıklarını ifade ederek, "10 gün önceden pijamaları teslim ettik. İnanıyorum ki, bundan sonra daha güzel işler yapacağız. Çalışan arkadaşlarımız engelli olabilir ancak bu engellerini aşıyor. Bunu yaptıkları pijamalarla kanıtladılar." şeklinde konuştu.