Alanya İlçe Başkanı Güney: Türkiye, Başbakan Erdoğan sayesinde dünyanın en prestijli ülkelerinden oldu

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Güney, Türkiye'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük gayretleriyle dünyanın en prestijli ülkeleri arasında y

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Güney, Türkiye'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük gayretleriyle dünyanın en prestijli ülkeleri arasında yerini aldığını söyledi.

Aylık İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Güney, ekonominin can çekiştiği, neredeyse devletin çalışanlarına maaş ödeyemez hale gelen Türkiye'nin bugün dünyanın en prestijli ülkesi haline geldiğini söyledi.

Güney, eğitim, adalet, sağlık, ulaştırma, iletişim, konut, şehirleşme, bayındırlık, spor, sanat, kültür alanlarında inanılmazları gerçekleştirdiklerini belirtti. Güney, içte ve dışta Türkiye'nin reformlarının konuşulduğunu söyledi. Bir yandan komşularla sıfır sorun politikasıyla uzun yılların düşmanlıklarının çözüldüğüne işaret eden Güney, Türkiye'nin bugün dünyanın hemen her uluslararası kuruluşunda en itibarlı ve söz sahibi ülkelerden biri olduğunu söyledi.

Güney, "Halkımızın daha müreffeh, daha demokrat, daha özgür, daha zengin olmasını istemeyen çevreler sürekli değişik bahanelerle başbakanımızı ve AK Parti'yi yıpratma çabası içerisine girmişlerdir. Ama, halk oylamasında da görüldüğü gibi yüce Türk milleti artık bu tuzaklara düşmemektedir. Kendisi için en iyiyi, en güzeli yapacak olan iktidarı seçmesini ve sonuna kadar onun arkasında durmasını çok iyi bir şekilde gerçekleştirmektedir." dedi.