Has Partisi Eskişehir Teşkilatı Büyük Kongreye Hazırlanıyor

Halkın Sesi Partisi (HAS) Eskişehir İl Başkanı Mustafa Özkan, 28 Kasım tarihinde Ankara'da yapılacak olan kongreye hazırlandıklarını söyledi.

Has Partisi Eskişehir Teşkilatı Büyük Kongreye Hazırlanıyor
Halkın Sesi Partisi Eskişehir İl Başkanı Mustafa Özkan ve yönetim kurulu üyeleri Birsen Kebap salonunda bir araya geldi. İl Başkanı Mustafa Özkan, Hafta sonu yapacağımız kongre Eskişehir'den kalabalık bir grup ile katılacaklarını söyledi.
NATO'nun füze kalkanı projesi ile ilgili görüşlerini de açıklayan Özkan, "Hükümetin çok iyi bir halkla ilişkiler uygulaması yürüterek bu kadar önemli bir projeyi halktan gizlemeye çalıştı." dedi.
Özkan, medyada sadece kumandanın kimde olacağının tartışıldığını belirterek şunları söyledi: "Saldırı ya sadece 3 dakika içinde karar verilmesi gerek, bu 3 dakika içinde kim kime ne soracak, bombanın üzerinde düşman yazmıyor. Bu konuşmalar işin aslını saptırıyor. Bu kadar önemli konular mecliste tartışılmalı. Biz bu konuda referandum yapılmasını halka sorulmasını önerdik ama onu dinlemediler. Hiç olmazsa meclis kararı almaları gerekirdi. Bu kadar önemli bir konuda meclis kararı şart. Ancak bunların bu gün konuşulması yersiz. Bunun yeri Lizbon'du, imza atılmadan önce konuşulması gerekiyordu" şeklinde konuştu.