Cizre FEM Dershanesi'nden KPSS'ye katılacak adaylara başarı dileği

Şırnak'ın Cizre ilçesinde faaliyetlerini sürdüren FEM Dershanesi, pazar günü yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) katılacak herkese başarı d

Şırnak'ın Cizre ilçesinde faaliyetlerini sürdüren FEM Dershanesi, pazar günü yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) katılacak herkese başarı diledi.

Dershanenin Türkçe öğretmeni Emrah Kama, sınav tarihinin ertelenmesine rağmen öğrencileri yalnız bırakmadıklarını söyledi. Emrah Kama, yıllardan beri başarıdan başarıya koşan, dershanecilik tecrübesi ve sınavlarda elde ettiği il dereceleriyle adından sıkça söz ettiren Cizre FEM Dershanesi'nin, rehberlik anlayışıyla, döküman zenginliği ve çeşitliliğiyle daima zirvede olduğunu kaydetti.

Çıkardığı dereceleriyle tüm Şırnaklıların gururu olan FEM Dershaneleri'nin her yıl sınavlarda il birincileri çıkardığını anlatan Kama, "Yüzlerce öğrenciyi hayalleriyle buluşturuyoruz. Kendini eğitime adamış genç, fedakâr, çalışkan, KPSS için müstakil öğretmen kadrosu, öğrenciye birebir rehberlik hizmeti veren danışmanlık sistemi, her öğrencinin seviyesine uygun ortamda ders görme imkanı, başarıyı yüzde100 etkileyen özgün dokümanlar, dershane ve öğrenci işbirliğini sağlayabilme yeteneği ile FEM dershaneleri, başarıda katkısı olan branşlaşmayı en iyi şekilde uygulamaktadır. Dershane, önce SBS alanında müstakilleşmeye gitmiş, daha sonra sayısal, eşit ağırlık, sözel şubelerini ayırmış ve son olarak KPSS şubesini ayırarak bu alandaki başarısını pekiştirmiştir." dedi.

KPSS sorumlusu Kama, merakla beklenen 2010 KPSS sınavına katılacak bütün öğrencilere başarı dileyerek şöyle konuştu: "Buna göre gerek SBS'de gerek LYS'de kalitesi ile halkımızın takdirini kazanmış olan Cizre FEM Dershanesi KPSS'de de her zamanki yeri olan zirveyi koruyacaktır. Şırnak'ın süper beyinlerini yetiştiren, Şırnak derecelerinin tamamını kendi bünyesinden çıkaran dershanemizin bu başarısını halkımıza göstermek istiyoruz. Uluslararası arenada ülkemizin yeri eğitimle değişecektir. Ve tabiidir ki hedefimiz; çağdaş, hür düşünceli, demokratik değerlere sahip çıkan, üreten, teknolojiyi kullanabilen, özetle kendisine ve milletine yararlı bireyler yetiştirmektir. Daha güzele, daha iyiye layık olan ülkemizin, geleceğe bu misyondaki başarılı gençlerle yürüyeceği malumunuzdur. İlimizin, bu gelişmelere katkıda bulunacağı da kesindir. Bizler FEM Dershaneleri olarak bu katkıyı sağlamaya kararlıyız."