Yenişehir Belediye Başkanı Kurbanoğlu Çalışanları İle Biraraya Geldi

Diyarbakır Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu 9 günlük bayram tatilinin ardından ilk iş gününde belediye şantiyesinde belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek, tüm çalışanların geçmiş bayramını kutladı

Diyarbakır Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu 9 günlük bayram tatilinin ardından ilk iş gününde belediye şantiyesinde belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek, tüm çalışanların geçmiş bayramını kutladı.
Şantiyede yapılan bayramlaşma törenine Belediye İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Vezir Perişan, Tüm-Bel-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Edip Yaşar, BDP yöneticileri, Yenişehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve çalışanları katıldı.
Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, emekçilerin performansından memnun olduğunu belirterek, "Bu toplantıyla siz emekçi arkadaşlarımla tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kurban Bayramı buna vesile oldu. Bu amaçla sizlerin geçmiş bayramlarını en içten duygularımla tekrar kutluyorum. Sizlerin bu kentte vermiş olduğunuz hizmetlerden ötürü teşekkür ederim. Ancak bundan sonra da bu kentteki hizmetleri artırmak için daha çok çaba harcamamız gerekir" dedi.
Kurbanoğlu, bayramı buruk kutladıklarının dile getirerek, "Biz bu bayramı da buruk katladık. Kendi dilimiz, tarihimiz, kültürümüz ve örgütlülüğümüz üzerindeki baskılar nedeniyle buruk kutlamak zorunda kaldık. Bu bayramda KCK davasında tutuklu bulunan arkadaşlarımızın aramızda olmasını bekliyorduk. Ancak bu durum gerçekleşmedi. Bundan dolayı burukluluğumuz sürmektedir. Biz hiçbir annenin gözyaşı dökmesini istemiyoruz. Herkesimin bu konuda çaba harcamasını beklemekteyiz. Bayramların bu tür duyarlılıkların
artmasına vesile olmasını diliyorum" şeklinde konştu.
Daha sonra Kurbanoğlu, bayram tatilinde çalışan personele mesailerinin ödenmesi konusunda talimat verdiğini belirterek çalışanları mağdur etmeyeceklerini söyledi.
Samimi bir havada geçen bayramlaşma töreninde Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu çalışanlara çikolata ikram etti.