Trabzonspor ara vermeden Gaziantep maçı hazırlıklarına başladı

Spor Toto Süper Lig'de dün sahasında karşılaştığı Eskişehirspor ile 0-0 berabere kalarak 2 puan kaybeden lider Trabzonspor, bu hafta deplasmanda oynay

Spor Toto Süper Lig'de dün sahasında karşılaştığı Eskişehirspor ile 0-0 berabere kalarak 2 puan kaybeden lider Trabzonspor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını ara vermeden başladı.

İstanbul'a giden teknik direktör Şenol Güneş'in yer almadığı antrenman yardımcı antrenör Ünal Karaman nezaretinde yapıldı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmana sakatlığı bulunan Engin katılmazken, Glowacki doktor kontrolünde çalıştı.

Antrenmanda, Eskişehirspor maçında forma giyen oyuncular bir süre koştuktan sonra çalışmayı tamamlarken, diğer oyuncular ise yaklaşık 70 dakikada süren fiziksel idman yaptılar. İdmanda bordo-mavili oyuncuların moralsiz olduğu gözlendi.

Bu arada, dünkü Eskişehirspor maçında da bir hayli gergin olduğu gözlenen Engin Baytar, bugün de idmanı izleyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Takım arkadaşları ile idman sahasına gelen, ancak sakatlığı nedeniyle teknik heyetle yaptığı görüşmenin ardından salona giden Engin, sahayı terk ederken basın mensuplarının görüntü alması üzerine, "Bugüne kadar beni bu kadar çekmiyordunuz, şimdi ne değişti de çekiyorsunuz." dedi.

KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Aralık ayındaki Olağan Genel Kurul'nun tarihini belirledi. Bordo - mavili kulüpten yapılan açıklamada, genel kurulun 10-11 Aralık tarihlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, çoğunluğun sağlanamaması durumunda 18-19 Aralık'da 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapılacağı bildirildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Trabzonspor Kulübü Derneği tüzüğünün 29.maddesi gereği yapılması gereken Olağan Genel Kurul 10-11 Aralık 2010 tarihlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 12.00'de gerçekleştirilecektir. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının 18 Aralık 2010 tarihinde saat 10.00 itibariyle 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapılmasına ve 19 Aralık 2010 tarihinde saat 10.00'da da seçimler için tekrar aynı salonda toplanılmasına karar verilmiştir."