Sağlık-sen Yönetimi Vali Güvenç'i Ziyaret Etti

Sağlık Sen'e yeniden başkan seçilen Yüksel Ülker, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret etti.

Sağlık-sen Yönetimi Vali Güvenç'i Ziyaret Etti
3. Olağan Genel Kurulunu yeniden başkan seçilen Yüksel Ülker, "Hem yönetim kurulumuzu tanıtalım hem de Manisa'da sağlıkla ilgili yapılabilecek her olumlu çalışmanın yanında olacağımızı duyurmak istiyoruz. Yapılabilecek olumlu her işin yanında olacağımızı ve sağlık personellerinin haklarını koruma noktasında da gerçekten Türkiye genelinde 110 bin üyemizle yetkili sendika olarak yanlışların karşısındayız."diye ifade etti.
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Celalettin Güvenç, "Değerli arkadaşlarımıza yeni dönemde görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Eminiz ki mutlaka sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi güzelleştirilmesinde önemli katkı sağlayacaklardır. Meslektaşlarının haklarını korunmasında önemli çalışmalar yapacaklardır. Ben başkanı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum."dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Sağlık Sen Şube Başkanı Yüksel Ülker, Vali Celalettin Güvenç'e daha önce sendika olarak düzenledikleri 'Anı Yarışması'nda' dereceye giren anı kitaplarından 'Işığa Düşen Kat' isimli kitabı hediye etti.