Kadın Meclisi'nden Dağ'a Ziyaret

Yenişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Dağ ile bir araya gelerek, görüş alış-verişinde bulundu.

Kadın Meclisi'nden Dağ'a Ziyaret
İhsan Dağ'ın makamında gerçekleştirilen ziyarette; Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bahar Taner, Kadın Meclisi Genel Sekreteri Hülya İnce'nin yanı sıra meclis üyeleri Havva Olgunsel, Hülya Karadağ, Kıymet Gündoğdu, Nuran Doğaroğlu ve Yelda Özcan da hazır bulundu. Burada konuşan Meclis Başkanı Bahar Taner, Kadın Meclisi'nin başta eğitim ve sağlık olmak üzere çevre alanında da çalışmalarda bulunduğunu ve söz konusu alanlarda kurulan komisyonlarca hayata geçirilmesi planlanan eğitim projelerine Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün vereceği desteği önemsediklerini söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Dağ da, öğrencilerin eğitim ve öğretim yaşantılarının başarısında, velilerin bilinçli davranmasının çok önemli olduğunu kaydetti. Dağ, "Kendine güvenen, sorumluluk sahibi, sosyal yönü güçlü gençlerin yetiştirilmesi için velilerin bilinçlenmesine yönelik olarak yapılacak çalışmaları çok yararlı olacaktır. Öğrencilere verilecek davranış eğitimlerinin de öğrencilere önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz" dedi.
Bilgisayarda kendi kendine İngilizce öğrenme sistemi olarak öne çıkan; 'DynED' ile birlikte çocuklara yabancı dili küçük yaşta kalıcı bir şekilde öğretmeye çalıştıklarını anlatan Dağ, bu konuda öğrenci velilerinin de gerekli hassasiyeti göstererek çocuklarına destek vermelerini istedi. Yenişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi'nce ortaya konulacak her türlü çalışmaya gerekli desteği vermeye hazır olduklarını dile getiren Dağ, hayata geçirilecek projelerde de işbirliğine hazır olduklarını söyledi.