Başkan Orhan Nasuhoğlu, 19. Uluslar Arası Jeofizik Kongresine Davet Edildi

TMMBO Jeofizik Mühendisleri Odası tarafından 23 ile 26 Kasım tarihleri arasında Ankara Sheraton Otel'de düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çok sayıda bakan ile üst düzey bürokratında katılacağı bildirilen Türkiye 19

Başkan Orhan Nasuhoğlu, 19. Uluslar Arası Jeofizik Kongresine Davet Edildi
TMMBO Jeofizik Mühendisleri Odası tarafından 23 ile 26 Kasım tarihleri arasında Ankara Sheraton Otel'de düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çok sayıda bakan ile üst düzey bürokratında katılacağı bildirilen Türkiye 19. Uluslarası Jeofizik Kongre ve Sergisine Kütahya'nın Simav Turizm, Kültür ve Kalkınma Derneği Başkanı Orhan Nasuhoğlu'nun doğal delege olarak davet edilmesi hemşerilerini gururlandırdı.
Kütahya Simav Turizm, Kültür ve Kalkınma Derneği Başkanı Orhan Nasuhoğlu, 23 ile 26 Kasım tarihleri arasında Ankara'da toplanacak Türkiye 19. Uluslar arası Jeofizik Kongre ve Sergisine davet edildiğini bildirdi.
Kongreye doğal delege olarak katılacak olan Nasuhoğlu'nun " Türkiye'nin Jeotermal Enerji seçiminde, yenilebilir Jeotermal kaynak ve Sürdürülebilir Çevrenin Toplum ve Doğa için Önemi" başlıklı bildiri sunacağı öğrenildi.
Kongrenin bilim kurulu tarafından kabul edilen bildirisinde Simav ve Türkiye'deki jeotermal olayının geldiği noktayı anlatacağını ifade eden Simav Turizm, Kültür ve Kalkınma Derneği Başkanı Orhan Nasuhoğlu, " Jeotermal ile ilgili kaygılarımızı paylaşmaya gidiyoruz. Yüreğimiz yanıyor. Bu yangını Uluslar arası kongrede bilim ortamında paylaşacağım" dedi.