Başkan Çelik, belediye personeli ile bayramlaştı

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, belediye personeli ile bayramlaştı. Her bayram sonrası ilk mesai gününde gerçekleştirilen personel bayramlaşması

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, belediye personeli ile bayramlaştı. Her bayram sonrası ilk mesai gününde gerçekleştirilen personel bayramlaşmasına, belediye meclis üyesi İsmail Hakkı Akgök, belediye başkan yardımcıları Ali Öztürk, Şaban Yılmaz, Hüseyin Kale, daire müdür ve amirleri ile belediye personeli katıldı.

Belediye Başkanı Yakup Çelik, 13 Eylül Kültür Merkezi'nde gerçekleşen geleneksel bayramlaşma töreninde, çalışanlardan, vatandaşa karşı nezaketli davranması ve işini en güzel şekilde yapmalarını istedi.

Başkan Çelik, ''Vatandaşa güler yüz göstermek zorundayız, işimizi en iyi şekilde, en nezaketli biçimde yapmak durumundayız. Millete 'hadimiz' diyoruz, 'hizmetçiyiz' diyoruz. Hadimliğin, hizmetçiliğin gereği neyse onu yapacağız. Bizim karşımıza gelen insanı nezaketle karşılamamız ve işi en güzel şekilde yapmamız, bu vasfı göstermemiz gerekiyor. Bu konuda sizden her zaman olduğu gibi biraz daha gayret, adalet, hakkaniyet istiyoruz, bekliyoruz." dedi.

Personelin çalıştıkları birimlerde belediyeyi temsil ettiklerini, kuruma uygun davranmaları gerektiğini dile getiren Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, "Sizler her biriniz aynı zamanda bizi, başkanlığı temsil ediyorsunuz. Hangi işi yapıyor olursak olalım ister zabıta olalım ister temizlik işçisi olalım, ister daire amiri olalım hiç fark etmiyor. Sizin davranışınız bizi yansıtıyor. Sizin konuşma tarzınız, sizin üslubunuz, sizin zarafetiniz veya kabalığınız doğrudan bizi yansıtıyor. Sizin bir yanlışınız, bir hatanız doğrudan bizi bağlıyor. Her zaman söylüyorum hatalarınız olabilir ama hileniz olmasın. İnsan hatalarından da ders alır, almalıdır." diye konuştu.

Çelik, çalışanlardan bulundukları konumu, mevkii, yetkiyi halka karşı kullanmamalarını, daire amir ve müdürlerinden de sıkı denetimde bulunmalarını istedi. Daha sonra Belediye Başkanı Yakup Çelik ve belediye başkan yardımcıları tüm personelin geçmiş bayramını kutladı.