Atav'ın Takviminde Plajlar Ve Endemik Bitkiler Yer Alıyor

Antalya Tanıtım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Şen, ATAV'ın geleneksel olarak her yıl hazırladığı duvar ve masa takvimlerinde 2011 yılı için Antalya'nın plajları ve endemik bitkilerinin yer aldığını belirtti

Antalya Tanıtım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Şen, ATAV'ın geleneksel olarak her yıl hazırladığı duvar ve masa takvimlerinde 2011 yılı için Antalya'nın plajları ve endemik bitkilerinin yer aldığını belirtti.
ATAV duvar takvimlerinde yer alan plajların fotoğrafları ile Antalya'nın doğal güzelliklerinin anlatıldığını kaydeden Nizamettin Şen, masa takvimlerinde ise kentin endemik bitkilerinin yer aldığını söyledi. Şen, 2016 EXPO Antalya'nın tanıtımı için de önemli bir çalışma olan takvimlerin yurtdışı fuarlarında profesyonellere ulaştırılacağını bildirdi.
"Türkiye endemik bitkiler açısından Avrupa'nın önde gelen ülkesi ve Antalya'daki endemik bitki potansiyeli ise lider durumunda" diyen Şen, "Bu zenginliğimizi dünyaya duyurmalıyız. 2016 Antalya EXPO'ya kadar bu konudaki tanıtıma katkıda bulunmaya devam edeceğiz. 2011 yılında Antalya Havalimanı'nda Antalya'nın Endemik Bitkileri sergisini de açacağız" dedi.