Minibüs kazasında yaralanan kadın, 71 gün sonra hayatını kaybetti

Başakşehir'de meydana gelen ve 13 kişinin öldüğü minibüs kazasında yaralanan Saliha Şahbudak (40) isimli kadın, 71 gündür verdiği yaşam mücadelesini k

Başakşehir'de meydana gelen ve 13 kişinin öldüğü minibüs kazasında yaralanan Saliha Şahbudak (40) isimli kadın, 71 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Kazada ölenlerin sayısı 14'e yükseldi.

Altınşehir İstanbul Büyükşehir Belediyesi Lojistik Destek Merkezi önünde 11 Eylül tarihinde meydana gelen minibüs kazasında 13 kişi yaşamını yitirmiş, 14 kişi de yaralanmıştı. Yaralılar arasında bulunan ve ailesinden de aynı kazada 3 kişiyi kaybeden Saliha Şahbudak, 76 gündür yoğun bakımda tutulduğu İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden Şahbudak'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna getirildi.

Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen Şahbudak'ın yakınları, hastalarının enfeksiyon nedeniyle hayatını kaybettiğini ileri sürdü. Kazada anne ve babasını kaybeden Nurettin Şahbudak, yengesi Saliha Şahbudak'ın bakımsızlık nedeniyle hayatını kaybettiğini iddia ederek, "Yengem iki aydan fazla bir süredir Samatya'da tedavi görüyor. Ancak hastanedeki görevliler hastamızla doğru dürüst ilgilenmedi. Her tarafı yara bere içindeydi. Stajyer doktorları bizim hastamızın tedavisinde görevlendirdiler. Uzman doktor ilgilenseydi ve yeterince bakım yapılsaydı yengem hayatını kaybetmezdi." dedi.