Hırsızlık anı güvenlik kamerasında

İş yeri sahibini oyaladıktan sonra usulca kasadan para çalan hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı. 300 milyonun üzerindeki parayla kaçan zanlılar

Hırsızlık anı güvenlik kamerasında
İş yeri sahibini oyaladıktan sonra usulca kasadan para çalan hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı. 300 milyonun üzerindeki parayla kaçan zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen olayda, Fatih Mahmutpaşa Kürkçü Han'daki bir konfeksiyon mağazasına gelen zanlılar ilk önce iş yeri sahibi kadını oyalamaya çalıştı. Dükkanda bulunan ürünlerin fiyatlarını soran ve iş yeri sahibinin dikkatini dağıtmaya çalışan hırsızlar iş yeri sahibine yan dükkandan birisinin kendisini telefonla aradığı yalanını söyledi. Telefonla konuşacağını sanan iş yeri sahibi dükkanı yalnız bırakınca, hırsızlar bu fırsattan yararlanarak kasanın yanına gitti. El çabukluğuyla kasadaki 300 lirayı alan hırsızlar hızla iş yerinden ayrıldı.

Kasadaki paranın eksik olduğunun anlaşılması üzerine güvenlik kameralarını inceleyen iş yeri sahipleri hırsızlığın nasıl yapıldığını an be an izledi ve durumu polis ekiplerine bildirdi. Güvenlik kameralarını inceledikten sonra şahısların kimliklerini tespit eden Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro'ya bağlı ekipler kısa süre içerisinde 13 ayrı sabıkası olan Muhittin D. ve daha önceden aranan Erkan Y.'yi gözaltına aldı. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.