Eskişehirspor'da gözler Trabzonspor maçına çevrildi

Hafta sonunda deplasmanda lider Trabzonspor ile karşılaşacak Eskişehirspor, günde yaptığı tek idmanla bu maça hazırlanıyor. Teknik direktör Bülent Uyg

Hafta sonunda deplasmanda lider Trabzonspor ile karşılaşacak Eskişehirspor, günde yaptığı tek idmanla bu maça hazırlanıyor. Teknik direktör Bülent Uygun'un transferi nedeniyle Etik Kurulu'nun verdiği olumlu kararın ardından rahatlayan takım, tüm dikkatini bu maça vermiş durumda. Trabzonspor'un form grafiğine dikkat çeken teknik direktör Bülent Uygun, ne olursa olsun bu maçtan puan almak istediklerini söyledi.

Antalyaspor maçında her şeyini sahaya veren, kazanmak için her şeyi yapan bir görüntüleri olduğunu ve özellikle ikinci yarıdaki oyunlarıyla maçı kazanabileceklerini söyleyen Bülent Uygun, ''Maçı kazansaydık güzel günler bizi bekliyordu ama futbolun doğasında bunlar var.'' dedi.

Lig maratonunun uzun olduğunu ve bu maratonda alınan her puanın altın değerinde olduğunu kaydeden Uygun, iyi yerlere gelmeleri için her maçtan puan almaları gerektiğini dile getirdi. Uygun, Antalyaspor maçında 6–7 sakat oyuncularının olmasına rağmen oynanan iyi oyunun kendilerini mutlu ettiğini belirterek, kaybedilen iki puana ise üzüldüklerini kaydetti.

Önlerindeki Trabzonspor maçına kilitlendiklerini kaydeden Uygun, Trabzonspor'un yıllar önce Anadolu'nun ağabeyliğini yapıp şampiyonluklar kazandığını hatırlattı. "Şimdi de en son Bursaspor'u yenerek şampiyonluğa sonuna kadar inanmış formda bir takımla oynayacağız." diyerek çok zorlu bir doksan dakikanın kendilerini beklediğini ancak, sakat oyuncuların çokluğuna rağmen Eskişehirspor'a layık bir oyun ve skorla oradan döneceklerini sözlerine ekledi.

BİZE YAKIŞAN TRANSFERLER YAPACAĞIZ

Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan Uygun, kalitelerine yakışan ve takıma ivme kazandıracak oyuncular transfer edeceklerini söyledi. Transfer edecekleri oyuncu sayısının bir-iki kişiyle sınırlı olmayacağını belirten Uygun, transfer edilecek isimleri belirledikten sonra ekonomik durumlarını da göz önünde bulundurarak, yönetimle oturup ona göre karar vereceklerini kaydetti.

Teknik direktör olarak son iki maçta sahanın içinde değil de tribünde bulunmasının takımı çok da olumsuz etkilediğini düşünmediğini belirten Uygun, yardımcılarının kendisini iyi tanıdığını ve hafta içinde gerekli taktik çalışmalarını beraber yaptıklarını söyledi. Uygun, son kararı kendisinin vermesine rağmen yardımcılarının gerekli talimatları sahaya yansıtmaya çalıştığını ve bunda da başarılı olduklarını sözlerine ekledi.

NADAREVİÇ TRABZONSPOR MAÇINDAN UMUTLU

Eskişehirspor'un başarılı defans oyuncusu Nadareviç ise Antalyaspor maçında çok iyi oynamalarına rağmen gol atamadıklarını, ancak Trabzonspor maçında aynı oyunu oynayıp, bu sefer gol atarak maçı kazanacaklarına inandığını söyledi.