Yıldızgücüspor'da İsabeyli Şırlanspor Maçı Hazırlıkları

Aydın Amatör Süper Ligde mücadele eden Nazilli Yıldızgücüspor, Pazar günü sahasında oynayacağı İsabeyli Şırlanspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Yıldızgücüspor'da İsabeyli Şırlanspor Maçı Hazırlıkları
Aydın Amatör Süper Liginde oynadığı 6 maçın 3'ünü kazanan ve üçünde de beraberlikle ayrılan Yıldızgücüspor 12 puanla ligde 2.'liğini sürdürürken, Nazilli derbisi olan İsabeyli maçına galibiyet parolasıyla hazırlandı.
Yıldızgücüspor Teknik Direktörü Utku Duru, her rakibi ciddiye aldıklarını ifade ederek yarın sahalarında yapacakları İsabeyli Şırlanspor karşılaşmasını kazanarak, çıkışlarını devam ettirmek istediklerini belirtti. Maç hazırlığını sona erdiren Yıldızgücüsporlu futbolculara Yöneticiler tarafından getirilen tatlı ile moral depolandı.
Ligde iddialı olduklarını hatırlatan Yıldızgücüspor Genel Menajeri Önder Şimşek, Nazilli'de derbisinde gülen tarafın kendileri olacağını belirterek; "Amatör Ligde hiçbir maç mücadele etmeden, terlemeden kazanılmıyor. O yüzden her maç mücadele ederek rakibimiz ciddiye alıyoruz. Şu anda takım olarak ligde iyi bir hava yakaladık, bunu devam ettirmek istiyoruz. İsabeyli Şırlanspor maçını kazarak zirve mücadelesinde avantaja geçmek istiyoruz. Lider Bozdoğan'ın Didim deplasmanında puan kaybetmesi ile lider olabilme şansımız artacak. Yıldızgücüspor camiası olarak 14 Kasım 2010 Pazar günü saat 14:00 de Şehir Stadında oynanacağımız İsabeyli Şırlanspor maçına Tüm Nazilli halkını davet ediyoruz" dedi. Konuşmanın ardından Genel Menajer Şimşek, futbolculara tek tek elleriyle tatlı yedirdi.