Tayini Salihli'ye Çıkan Başsavcı Kutanoğlu İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı görevini 2004'den beri yürüten Mithat Kutanoğlu, son çıkan kararnameyle Manisa'nın Salihli ilçesi Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandı

Tayini Salihli'ye Çıkan Başsavcı Kutanoğlu İçin Veda Yemeği Düzenlendi
Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı görevini 2004'den beri yürüten Mithat Kutanoğlu, son çıkan kararnameyle Manisa'nın Salihli ilçesi Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandı. Veda yemeğiyle kentten uğurlanan Kutanoğlu, Bayburt'ta yaşadığı güzel günleri unutmayacağını söyledi.
Altı yıldır Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürüten Mithat Kutanoğlu'nun Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanması nedeniylle Vali Kerem Al tarafından Bayburt konağında veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Vali Kerem Al, Garnizon Komutanı Albay Faruk Kayadelen, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Adalet Komisyonu Başkanı Recep Eşim, PMYO Müdürü Abdullah Şahin, Vali Yardımcıları Mehmet Ali Akyüz ve Alper Tanrısever ve çok sayıda davetli katıldı.
Yerel sanatçıların sahne aldığı veda yemeğinde Belediye Başkanı Hacı Ali Polat söylediği iki türküyle geceye renk kattı. Altı yılı askın bir süredir Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürüten Mithat Kutanoğlu'na yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi veren Vali Kerem Al, "Yine bir arkadaşımızı can yoldaşımızı uğurlamak için burada toplanıyoruz. Konuşmaların en zoru herhalde vedalaşmalar öncesi yapılandır. Mithat kardeşimizle burada üç yıldan beri çalışıyoruz. İşini önemseyen, devlet ciddiyetini son derece önemseyen kurum ve meslek taassubuna kapılmayan, hak bildiğine evet diyen, mert bir arkadaş olarak gördük, beraber çalıştık. Gönlümüz kendisiyle beraber gittiği yerde, başarılı olmasını diliyoruz" dedi.
Veda yemeğinde konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu, "Çalıştığım dönem içerisinde Adliye içerisinde ve dışarısında tüm kurum amirlerinin desteğini gördüm. Buradaki adli hizmetin daha yüksek seviyede, daha kaliteli daha üretken verile bilmesi için fiziki altyapının oluşturulmasın da hizmetlerin yürütülmesinde çaba gösterdik. Tabi Adli görev açısından Jandarmayla Emniyetle beraber çalıştık. Ve yine Sayın Valimle üç yıl beraber çalıştık. İnşallah gittiğim yerde yine böyle anlayışlı kurum amirleriyle birlikte çalışırız. Benim için burası ilk Başsavcılık göreviydi. Mutlaka bizim için burası bir atölye bir denemeydi eksiklerimiz yanlışlarımız olmuş olabilir şunu ifade etmek isterim bilerek kimseyi üzmek istemedim. Bilerek kimseyi kırmak istemedim görevim gereği yapılması gereken bir şeyler vardır buları yapmışızdır. Herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.