Şehit Aileleri Federasyonu'ndan Bbp'ye Ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, Türkiye'nin yıllardan beri terörle karşı karşıya kaldığını belirterek, ''Bölücü terör siyasallaştı'' dedi.

Topçu, Şehit Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Hamit Köse ve beraberindeki heyeti parti genel merkezinde kabul etti. Kabulde Topçu, Türkiye'nin yıllardır terörden çok sıkıntı çektiğini ama kimsenin bu ülkeyi bölmeye gücünün yetmeyeceğini bildirdi. Topçu, binlerce vatan evladının ülkesi için canını feda ettiğini ve canı pahasına ülkesini koruduğunu ifade ederek, ''Barış ve huzur elbette istiyoruz. Bunu yaparken hassasiyetlerimize dikkat etmeliyiz'' diye konuştu. Terörün yurt sathına yayıldığını savunan
Topçu, bu konuda AK Parti ve geçmiş hükümetlerin ''yanlış politikalarının'' da rol oynadığını öne sürdü. Topçu, Türkiye'nin iyi yönetilmediğini de ileri sürerek, hükümetten emeklilere promosyon parası ve bir kereye mahsus 500 TL'lik kurban parası verilmesini istedi.
Şehit Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Hamit Köse, BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu'nun şehit, gazi ve yakınlarıyla ilgili açıklamalarından memnuniyet duyduklarını, bunun için kendilerini ziyaret ettiklerini söyledi. Çocuklarını ellerine kına yakarak, davul-zurna eşliğinde askere gönderdiklerini vurgulayan Köse, ''Çocuklarımızın katillerini kimsenin affetmeye hakkı yok. İdam geri getirilsin. Türkiye'de Kürt sorunu yoktur, Türk sorunu vardır'' diye konuştu.