Polis Öğrecilerinden Kan Bağışı

Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okul Müdürü Osman Metli ile yaklaşık 190 polis okulu öğrencisi Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Kızılay ekipleri Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu'na gelerek gönüllü verilen kan bağışlarını kabul etti. İlk bağışı ise Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okul Müdürü Osman Metli, yaptı. Form doldurarak tansiyonu ölçülen Metli, daha sonra 1 ünite kan bağışında bulundu.
Kan bağışını periyodik olarak Kızılay'a yaptıklarını söyleyen Osman Metli, acil kana ihtiyacı olan ve kendilerine müracaat eden vatandaşlara da sürekli yardımcı olduklarını belirtti. Metli, "Bütün yurtta polislerimiz her zaman periyodik olarak vatandaşlarımıza ve toplu şekilde Kızılay'a kan bağışında bulunuyorlar. Şuanda bizler Kızılay'a talepte bulunduk ve geldiler. Okulumuzda kan vermek isteyen arkadaşlarımız ile beraber halkımıza hizmet için kan veriyoruz. Kan vermeye de devam edeceğiz. Yaklaşık 190
kişi burada kan veriyor. Ancak gün içerisinde vatandaşlarımız bizlere kan bağışı için talepte bulundukları zaman da geri çevirmeyerek yardımcı oluyoruz" dedi.
Kızılay ekipleri, gönüllü olarak kan bağışında bulunmak isteyen yaklaşık 190 polis öğrencisinin de bağışlarını kabul etti.