Kanlı Hesaplaşmada Öldürülen Şahsın Cenazesi Toprağa Verildi

Eskişehir'de 4 kişiyi katlettikten sonra kayıplara karışan ve 76 gün sonra tekrar ortaya çıkan zanlının vurarak öldürdüğü şahsın cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre İhsan D., Ramazan ayında arazi anlaşmazlığı sebebiyle mahkemelik oldukları Yusuf Toprak'ın merkeze bağlı Muttalip beldesindeki evini iftar vakti av tüfeği ile bastı. İhsan D., iftar sofrasında oturan Yusuf Toprak (64), eşi Fatma Toprak (60) ile çocukları Selahattin Toprak, Sadık Toprak ile yeğeni Zeynep Toprak'a kurşun yağdırdı. Yusuf, Fatma ve Selahattin Toprak olay yerinde ölürken, ağır yaralanan Zeynep Toprak ile Sadık Toprak ise hastaneye kaldırıldı. Ancak Zeynep Toprak
hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Aradan 76 gün geçtikten sonra, katil zanlısı İhsan D. dün gece bahse konu adrese giderek sağlığına kavuştuktan sonra ikiz kardeşi Mehmet Toprak'ın yanına yerleşen Sadık Toprak'ı (35) evde pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Şahsın ikiz kardeşi Mehmet Toprak ise olaydan yara almadan kurtuldu.
Yapılan otopsiden sonra Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak Mutallip beldesine getirilen Toprak'ın cenazesi, mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Emniyet güçlerinin firar eden zanlıyı yakalamak için başlattıkları çalışmalar sürüyor.