İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarı 25 Kasım'da açılıyor

Gaziantep'te ikincisi düzenlenecek İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarı 25 Kasım 2010'da açılacak. Start Fuarcılık organizasyonu ve Gaziantep Sanayi Odası

Gaziantep'te ikincisi düzenlenecek İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarı 25 Kasım 2010'da açılacak. Start Fuarcılık organizasyonu ve Gaziantep Sanayi Odası'nın (GSO) destekleriyle düzenlenecek fuar, sektördeki yeniliklerin tanıtımı konusunda önemli bir fırsat oluşturmayı amaçlıyor.

Türk yapı malzemeleri sektörünün bel kemiğini oluşturan katılımcı firmalar ile bölge profesyonellerini bir arayan getirecek fuar, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde (OFM) düzenlenecek. Firmaların katılım yönünde yoğun ilgi gösterdiği fuar, inşaat malzemeleri pazarına geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ivme kazandıracak.

Fuara Irak ve Suriye'den katılımcıların yanı sıra Türkiye'nin her yerinden profesyonel ziyaretçiler katılacak. 4 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak fuarda, inşaat malzemeleri, izolasyon, yapı malzemeleri ve yapı kimyasalları, cephe ve çatı kaplamaları, nalburiye, kent ve bahçe mobilyaları, ısıtma-soğutma sistemleri ve teknolojileri, hırdavat, kapı ve pencere sistemleri, asansör ve yürüyen merdivenler, banyo, seramik, garaj sistemleri, boya ve ahşap koruyucular, güvenlik ekipmanları, duvar ve döşeme kaplamaları, havuz sistemleri ve ekipmanları, iç ve dış aydınlatma sistemleri ile iş ve inşaat makineleri ekipmanları sergilenecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan GSO Başkanı Nejat Koçer, fuara gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirtti. Koçer, "Fuarımız, inşaat sektörünün Gaziantep ve bölgedeki gelişimi konusunda önemli bir rol oynuyor. Katılımcı firmalarımız için büyük fırsatlar sunacak bu fuarımızla sektörün yanı sıra Gaziantep'in hizmet sektörüne de katkıda bulunmuş olacağız. Fuarcılık yolunda şehir olarak hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Ben inanıyorum ki bu fuar gelecek yıllarda sektörün bir numaralı buluşma noktası olacak." dedi.