Doğal Gaz Kampanyasında Bayram Mesaisi

Gaznet Şehir Doğal Gaz Dağıtım A

Gaznet Şehir Doğal Gaz Dağıtım A.Ş.'nin Kurban Bayramına kadar uzatılan abonelik kampanyası kapsamında, Arife günü öğle saatine kadar sözleşme yapan abonelerin gaz açma işlemlerinin bayram tatilinde de yapılacağı bildirildi.
Gaznet A.Ş.'den yapılan açıklamada, "Doğal gaz ekonomisini ve konforunu bayramda da yaşatmak için Arife günü öğlene kadar ve bayramdan sonraki cumartesi günü de standart mesai saatlerinde hizmet verilecek. Ayrıca Arife günü mesai saati bitimine kadar sözleşmesini yapan abonelerin gaz açma işlemleri bayramda da gerçekleştirilecek" denildi.
Açıklamada, doğal gaz dağıtımında hizmet veren Gaznet A.Ş.'nin, 15 Kasım Pazartesi günü öğlene kadar ve 20 Kasım Cumartesi günü de mesai saatleri içinde çalışmaya devam edeceği, Konyalıların Kurban Bayramı'nda doğal gaz ayrıcalığını yaşamaları için, abonelik sözleşmesini Arife günü mesai bitimine kadar yapan yeni abonelerin gaz açma işleminin bayram süresince gerçekleştirilebileceği duyuruldu. Sertifikalı iç tesisat firmalarına da bilgi verildiği, sözleşmesini yapmış ve tesisatı tamamlanmış aboneler için sertifikalı firmalardan gelen randevu taleplerinin bayram süresince değerlendirileceği kaydedildi.
Gaznet A.Ş. yetkilileri, Konyalıları hem ekonomik hem de sağlıklı enerjiyle buluşturduklarını belirterek, halkın bayramda evlerinde doğal gaz konforunu yaşamaları için çalışma saatlerini tekrar düzenlediklerini, ısınma ve sıcak su ihtiyaçlarının daha da arttığı kış döneminde daha fazla insana hizmet verebilmek için böyle bir düzenlemeye gidildiğini bildirdi.