Des-ford İşbirliğinde Öğretmenlere Ücretsiz Check-up

Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) ile Tur Oto Siteler Şubesi arasında yapılan anlaşma çerçevesinde Ford marka otomobili olan öğretmenlere ücretsiz check-up hizmeti verilecek.

DES Genel Başkanı Gürkan Avcı ile Tur Oto Siteler Genel Müdürü Bülent Gürkan arasında imzalanan işbirliği protokolüne göre 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Ford marka araçları bulunan öğretmenlere ücretsiz check-up hizmeti, Focus almak isteyenlere ise yüzde 3 indirim uygulanacak. Kampanya hakkında bilgi veren Tur Oto Siteler Genel Müdürü Bülent Gürkan, "Ford yetkili servisi olan Tur Oto Siteler Şubesi'nde öğretmenlerimiz için bir kampanya başlattık. 22 Kasım-31 Aralık 2010 tarihleri arasında
öğretmenlerimize ait Ford marka araçların bakım ve onarımında yedek parça ve işçilikte KDV oranı kadar indirim uygulayacağız. Ayrıca servisimize gelen öğretmenlerimize ücretsiz kışa özel check-up hediyemiz olacak. Tüm aksesuar alımlarında da KDV oranı kadar indirim yapılacak. 10-30 Kasım arasında 5 kapı Focus alan öğretmenlere yüzde 3 indirim yapacağız. Boya koruma ve park sensorü hediye edeceğiz. Diğer modeller için de özel indirimler uygulayacağız" dedi.
DES Genel Başkanı Gürkan Avcı ise, her zaman öğretmenlere hizmet için mücadele verdiklerini belirterek, "Biz, ideolojik sendikacılık yapmıyoruz. Öğretmenlerimize başta ekonomik olmak üzere özlük ve diğer haklarını elde etmeleri için çaba veriyoruz. Öğretmen ayrımı gözetmiyoruz. Bunu bu kampanya ile ortaya koyduk. Öğretmenlerimize bu ve bunun gibi değişik kampanyalar düzenleyeceğiz" diye konuştu.