Çocukların Bayramlık Mont Ve Botu Belediyeden

Bornova Belediyesi tarafından bayram öncesi ilçedeki okulların tamamındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere mont ve bot alındı. Toplam bin 200 adet bot ve montun dağıtımı ise evlerine gönderilerek yapıldı.

Çocukların Bayramlık Mont Ve Botu Belediyeden
Belediye tarafından ilçedeki okul müdürlerine yazı ile başvurularak ihtiyaç sahibi çocukların belirlenmesi istendi. Okul müdürlerinin belirlediği toplam 57 okuldan 20 öğrenciye Bornova Belediyesi tarafından mont ve bot alındı. Bu mont ve botlar çocukların adreslerine gönderilerek ulaştırıldı. Böylece Bornova'da ihtiyaç sahibi çocuklar bayram öncesi mont ve botlarını almış oldu.
Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır; "Özellikle alt gelir guruplarındaki vatandaşlarımıza çeşitli şekillerde destek oluyoruz. Çocuklar da bizim için çok önemli. İhtiyaç sahibi çocuklarımıza da bayram öncesi mont ve bot dağıttık. Okul müdürlerinin bize yazılı olarak bildirdiği tüm dar gelirli ailelerin çocuklarına dağıtım yapıldı. Dağıtımlar yapılırken çocukların rencide edilmemesine özellikle dikkat ettik. Bot ve montlar evlerine gönderildi" dedi.