Trafik uygulaması yapan polis memuru kazada yaralandı

Kemerburgaz yolunda trafik uygulaması yapan polis ekiplerinin durdurduğu bir hafriyat kamyonuna, başka bir kamyonun arkadan çarpması sonucu 1'i polis,

Kemerburgaz yolunda trafik uygulaması yapan polis ekiplerinin durdurduğu bir hafriyat kamyonuna, başka bir kamyonun arkadan çarpması sonucu 1'i polis, 2 kişi yaralandı.

Kaza saat 01.00 sıralarında Kemerburgaz-Göktürk yol ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, rutin trafik kontrolü yapan polis, Yüksel Mecit yönetimindeki 34 VE 7185 plakalı hafriyat kamyonunu durdurdu. Bu sırada, aynı istikamette ilerleyen Akif Atakan, kullandığı 34 FVG 7185 plakalı kamyonun kontrolünü kaybedince, polisin trafik kontrolü yaptığı kamyona arkadan çarptı. Polis aracı kazaya karışan kamyonların arasında kalarak hasar gördü. Trafik uygulaması yapan Murat Türk isimli polis memuru ile Yüksel Mecit kazada yaralandı. Uygulamadaki diğer polisler sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra Türk ve Mecit Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya karışan diğer kamyonun sürücüsü Akif Atakan ise ifadesine başvurulmak üzere Kemerburgaz Polis Merkezi'ne götürüldü.

Yaşanan kazanın ardından, kamyonlardan yola dökülen hafriyat nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapatıldı. Göktürk istikametinde trafik akışı Kemerburgaz yolundan verildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.