SBS'de Türkiye şampiyonu olan öğrencilere laptop hediye edildi

Antalya'nın Alanya ilçesinde Seviye Belirleme Sınavı(SBS)'nda Türkiye şampiyonu olan Özel Ufuk Eğitim Kurumları öğrencilerinin ödülleri hakemler Kuddu

Antalya'nın Alanya ilçesinde Seviye Belirleme Sınavı(SBS)'nda Türkiye şampiyonu olan Özel Ufuk Eğitim Kurumları öğrencilerinin ödülleri hakemler Kuddusi Müftüoğlu ve Kamil Abitoğlu'nun da katıldığı törenle dağıtıldı.

Özel Ufuk Koleji'nde düzenlenen programda 2010 SBS'de şampiyon olan ve ilk 8 bine giren toplam 13 öğrenci ödüllendirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören Ufuk Eğitim Kurumları'nın, eğitim, kültür ve sosyal alanda başarıları ile ilgili sunum yapıldı.

Törende konuşan Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, bütün öğrencileri tebrik ettiğini dile getirdi. Okulun Alanya'nın omuz omuza verilen güzel emeklerle yapıldığını hatırlatan Başkan Sipahioğlu, "Bugün bu başarıları gördükten sonra 'o sıkıntılara değermiş' diye düşünüyorum. En aşağıdaki görevliden en tepedekine kadar herkese teşekkür ediyorum. Ülke eğitimine katkı sağlıyorlar. Bu sadece Ufuk Eğitim Kurumları'nın başarısı değil, Alanya'nın ülke düzeyindeki başarı sıralamasına katkı sağlıyor." dedi

Milli Eğitim Müdürü İbrahim Köseoğlu ise devlet okullarının yanında özel okullarını da teşvik etmek amacıyla çalıştıklarını belirtti. Köseoğlu, "Okullarımızı ayırmayız. Hepsi bizim çocuklarımız, evlatlarımız. Burada başarılı olan Ufuk Eğitim Kurumları öğrencilerine teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Özel Ufuk Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Lütfü Tunç da Türkiye çapında ilk 8 bin arasında başarı alan öğrencileri ödüllendirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Öğretmen arkadaşlarının, geceli gündüzlü fedakârca çalışmalarıyla bugünlere geldiklerini ifade eden Tunç, "Öğrenci, öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyorum. Amacımız ve hedefimiz her zaman yüksek olacaktır. Eğitimde başarının tek adresi olan Alanya Özel Ufuk Eğitim Kurumları olarak, Alanyamızın eğitimine büyük katkılar sağlıyoruz. Bu katkıları her yıl olduğu gibi bu yılda ödüllendiriyoruz. Başarılı olan öğrencilerimizi dizüstü bilgisayarla ödüllendirdik." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından geçilen ödül töreninde milli hakemler Kuddusi Müftüoğlu ve Kamil Abitoğlu ile Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Köseoğlu Akdeniz Üniversitesi (AÜ) İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Güngör ve diğer protokol üyeleri, başarılı öğrencilere birer adet dizüstü bilgisayar verdi.