İpek Erdem'den Belediye Başkanı Ünver'e Ziyaret

Fox TV'de ilgiyle izlenen Yer Gök Aşk isimli dizide Münevver karakterini canlandıran Tiyatro sanatçısı İpek Erdem Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.

İpek Erdem'den Belediye Başkanı Ünver'e Ziyaret
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, tiyatro sanatçısı İpek Erdem'i makamında kabul etti.
Ünver, İpek'e Kapadokya olarak oldukça şanslı bir bölge olduklarını belirterek, tarihi 10 bin yıl öncesine kadar uzanan ve üzerinde 8 i büyük 20 farklı medeniyetin izlerini taşıdığını söyledi.
Yer Gök Aşk adlı dizinin ana çekim merkezi Ürgüp'ün de doğası ve tarihsel değerleri ile bölgenin büyülü yapısını ortaya koyan önemli bir ilçe olduğunu kaydeden Ünver, 2005 yılında BM tarafından da Uluslar arası Dünya Barış Konferansı Merkezi olarak da belirlenen Nevşehir'in de son yıllarda çekilen belgesel, konulu film ve TV dizilerinin oldukça büyük bir ilgi odağı haline geldiğini kaydetti.
Sanatçı İpek Erdem'de 3 aydan beri Kapadokya bölgesinde bulunduğunu belirterek "Nevşehir'de çekimini yaptığımız Yer Gök Aşk isimli dizi gerçekten ilgi ile izlenen bir dizi haline geldi. Haziran ayına kadar da buradayız. Benim bir de gezgin tarafım var, zaman zamanda farklı tarzlarda müziklerin Türk müzisyenlerini tanımak istiyoruz. Geçen yıl caz müziğinin ustalarını yakından izleme imkanı buldum.Kapadokya gerçekten olağanüstü bir bölge ve bu bölgede çalışmak benim için mutluluk verici bir şey.Yöre insanlarının da sıcakkanlı bir şekilde bizlere gösterdikleri ilgi tüm ekibimizdeki arkadaşlarımızın bu bölgeye olan ilgisini bir kat daha artırıyor."dedi.