Trabzonspor, Mevlana diyarından şen dönmek istiyor

Trabzonspor, Süper Lig'de 10. haftanın kapanış maçında yarın deplasmanda karşılaşacağı Konyaspor'u yenerek hem liderle arasındaki puan farkını bire i

Trabzonspor, Süper Lig'de 10. haftanın kapanış maçında yarın deplasmanda karşılaşacağı Konyaspor'u yenerek hem liderle arasındaki puan farkını bire indirmek hem de ardından oynayacağı Galatasaray ve Bursaspor maçları için moral kazanmak istiyor.

Bu maçın hazırlıkların üç günden basına ve taraftara kapalı sürdüren bordo-mavililer, bu gün yaptığı son idmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Bugün akşam saatlerinde uçakla Konya'ya gidecek olan Karadeniz temsilcisinde, hafta içerisinde izinsiz olarak kenti terk eden Teofilo, eşinin doğum nedeniyle izinli olarak ülkesine giden Colman ve sarı kart cezalısı Cale gibi önemli eksikler bulunuyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in, forvetti yine son haftaların formda ismi Umut'a, cezalı Cale'nin yerine ise sol bekte Ferhat'a ve Colman'ın yokluğunda da orta sahana Ceyhun'a görev vermesi bekleniyor. Güneş, son iki maçta oyuna sonradan girmesine rağmen attığı gollerle dikkat çeken Jaja'yı da Konya karşısında ilk 11'de sahaya süreceği belirtiliyor.

Bu arada, Güneş'in izni ile eşinin erken doğumu için Arjantin'e giden Colman'dan mutlu haber geldi. Arjantinli futbolcunun eşi Fernanda dün akşam saatlerinde bir erkek çocuk dünyaya getirdiği ve minik bebeğe Valentino ismi verildiği belirtildi.

Bordo-mavili kulüben internet sitesinde yapılan açıklamada, Colman çifti tebrik edilirken, minik Valentino'ya da sağlıklı, mutlu ve uzun ömür dileklerinde bulunuldu.

Trabzonspor'un, Konyaspor karşısına şu 11'le çıkması bekleniyor:

Onur, Serkan, Egemen, Mustafa, Ferhat, Selçuk, Ceyhun, Engin, Jaja, Burak ve Umut.