Başbakan Erdoğan, Bitlis AK Parti Kadın Kolları Başkanı Haspolat'ın nikah şahitliğini yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis İl Genel Meclis üyesi ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Haspolat'ın Feshane'deki düğününe katıldı.

Bu ar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis İl Genel Meclis üyesi ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Haspolat'ın Feshane'deki düğününe katıldı.

Bu arada, Minikler Satranç Turnuvası'nın yapıldığı yan salonda, Başbakan Erdoğan için alınan güvenlik önleminden şikayet eden veliler ile turnuva görevlileri arasında tartışma yaşandı.

Başbakan Erdoğan, Bitlis İl Genel Meclis üyesi ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Haspolat ile Damat Halil Arslan'ın Eyüp Feshane'deki düğününe katıldı. Düğün salonuna giriş esnasında vatandaşlar Başbakan Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan ve vatandaşlar ayaküstü sohbet etti. Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Haydar'ın kıydığı nikahta Başbakan Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Şahin şahitlik yaptı.

Diğer yandan, Başbakan Erdoğan, Feshane'de düğünün gerçekleştiği sırada, yan salonda yapılan satranç turnuvasında oynayan çocukları ziyaret etti. Erdoğan için alınan güvenlik önleminden şikayet eden ve çocukların dikkatlerinin dağıldığını öne süren öğrenci velileri ile satranç kulübü görevlileri arasında tartışma yaşandı. Bazı veliler, şikayetçi olmak için aralarında imza topladı.