Fadime Şahin sorusu Müslüm Gündüz'ü çıldırttı

Aczimendi tarikatı lideri Müslüm Gündüz , Fadime Şahin ne dedi? Müslüm Gündüz 14 yıl sonra ortaya çıktı. Müslüm Gündüz çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fadime Şahin sorusu Müslüm Gündüz'ü çıldırttı
28 Şubat filminin devamı Ruşen Çakır tarafından NTV'de sahneye konuldu.Türkiye, vesayetin pençesinden sıyrılıp demokrasiye sımsıkı sarılmışken, bu karanlık isimler neden yine ekranlara taşınıyor?

28 Şubat Klasiği: Müslüm Gündüz & Fadime Şahin & Ali Kalkancı..

1995 seçimlerinden aldığı yüzde 21'lik oy oranı ile birinci parti çıkan Refah Partisi, Muhsin Yazıcıoğlu'nun da desteğini alarak DYP ile koalisyon kurmuştu. İşte herşey bundan sonra başladı..

Türkiye'yi tarihinin en karanlık günlerine götüren olaylar peş peşe yaşandı. Kullanışlı medyanın da desteği ile vatandaşlar "aczmendi" filmini izledi ve halk "irtica" paranoyası ile uyutuldu.

Şartlar olgunlaştı ve Sincan'da tanklar yürüdü.. Üzerinden 13 yıl geçmesine rağmen o karanlık günlerin izleri hiç silinmedi.

28 Şubat icadı başörtüsü yasağının kaldırılması gündeme geldiğinde yine düğmeye basıldı ve TV ekranlarında o bildiğimiz numaralar çevrilmeye başlandı. Çocuklarını ilkokula "türbanlı" göndermeye çalışan aile, Cüppeli provokasyon ve son olarak da Müslüm Gündüz..

NERDEN ÇIKTI BU MÜSLÜM GÜNDÜZ?

Refahyol iktidarının yıpratılması sürecinde bir anda ortaya çıkarak inançlı insanları töhmet altında bırakan, medyanın cilaladığı Müslüm Gündüz, Fadime Şahin ve Ali Kalkancı üçlüsünü yakından tanıyalım..

Fadime Şahin: İstanbul'a göç etmiş yoksul bir ailenin genç kızıyken içine düştüğü bunalımlardan, Aczimendi Tarikatı'nın ağına düşüp iğfal edilmiş mağdur kız rolünde izledik biz onu.. Fadime Şahin aslında pavyonda çalışan bir telekız idi. 28 Şubat planlayıcıları tarafından bu oyuna dahil edildi.

Ali Kalkancı: Evli bir tarikat şeyhi olarak TV ekranlarında gördüğümüz bir isimdi Kalkancı. Senaryoya göre tarikat şeyhi(!) genç kızı dindarlık kisvesiyle kandırmış ve tecavüz etmişti.. Kalkancı'nın işsiz bir alkolik iken bu senaryoya dahil edildiği yıllar sonra ortaya çıkmıştı. Ali Kalkancı, geçtiğimiz aylarda uyuşturucu hap imal edilen bir fabrikanın sahibi olarak haber oldu medyaya.. İşte 28 Şubat şeyhi(!)

Müslüm Gündüz: Aczimendi tarikatı lideri.. Ellerindeki sopalar ve cüppeli, şalvarlı, sarıklı kalabalıklar hafızalardan hiç silinmedi. Polisler ve TV kameraları eşliğinde Fadime Şahin ile yarı çıplak halde basılmış ve o halde mikrofonlara "20 yıllık karım, Ne oluyor! Ne oluyor!" diyerek haykırmıştı.

Bu karanlık günlerin ve oynanan oyunun üzerinden tam 13 yıl geçti. Aczmendi Müslüm Gündüz dün yine ortaya çıktı. Bu sefer baskın da yoktu, NTV stüdyolarında konuştu.

Müslüm Gündüz NTV'de resmen propaganda yaptı, demokratik-laik rejime meydan okudu. 28 Şubat döneminde söylemediği kadar sert ve yıkıcı sözleri dün TV ekranlarında söyledi.

İŞTE MÜSLÜM GÜNDÜZ'DEN İNCİLER..!

*Laikler bizi insan görmüyorsa biz de onları insan görmüyoruz. *Fadime Şahin ile dini nikahlıydım. Bu da laik sistemi kesinlikle ilgilendirmez. Evimin basılması insan hakkı ihlali

*Fadime Şahin'le dini nikahlıydık. Bu da laik sistemi ilgilendirmez. Laik sistemin benim dini nikahımı sorgulamaya ne hakkı var? Alır nüfus cüzdanını, bakar 18 yaşını geçmiş mi? Geçmiş. Alır ağzının payını oturur.

*Laikler bunu dinlesin. Laikler nasıl bizi insan görmüyorsa biz de onları insan görmüyoruz. Onlar bizi insan görüyorsa biz de görüyoruz.

*Bir adam hem Müslüman hem laik olamaz. Nedir laiklik? Devletin bütün dinlere eşit mesafede olması değil mi? Bunun adı gavurluktur.

*Ben rejime karşıyım, Kemalist rejimin sonu gelmiştir. Ben o rejimi yıkmak istiyorum... Rejim bizi yere vurdu. Ama biz de rejimi yıktık

Müslüm Gündüz gibiler yüzünden dindar vatandaşlar 28 Şubat döneminde pekçok sıkıntı çekti.

Başörtüsü yasaklandı, başörtülülere "Fadime Şahin" yakıştırması yapıldı. Dindar kesimin tamamı töhmet altında bırakıldı.

Böyle karanlık bir dönemden çıkan Türkiye, vesayetin pençesinden sıyrılıp demokrasiye sımsıkı sarılmışken, bu karanlık isimler neden yine ekranlara taşınıyor?

Başörtüsü yasağının kaldırılması için çalışmalar yapılırken, NTV'nin Müslüm Gündüz'ü ekrana çıkarması bir gazetecilik başarısı mı?

Ya da...?

MÜSLÜM GÜNDÜZ FADİME ŞAHİN İÇİN NE DEDİ - VİDEO