Türk Sağlık-sen Şube Başkanlığı'na Yeniden Turgay Çetin Seçildi

Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı görevimne yeniden Turgay Çetin seçildi

Türk Sağlık-sen Şube Başkanlığı'na Yeniden Turgay Çetin Seçildi
Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi'nin 4. Olağan Genel Kurulu, Turizm Uygulama Oteli toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kongreye CHP Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş, MHP İl Başkanı Mehmet Varol, Kamusen'e bağlı sendikaların şube başkanları ile Türk Sağlık-Sen üyeleri katıldı.
Burada konuşan Şube Başkanı Turgay Çetin, hükümetin sağlık politikalarını eleştirdi. Hümetin 'Sağlıkta Dönüşüm Programı' adı altında yaptığı çalışmaların sağlık çalışanlarını huzursuz ettiğini belirten Çetin, "Sağlıkta Dönüşüm Programı'nı duyan, gören var mıdır ? Her sağlık müdürü, her genel müdür, her daire başkanı kafasına göre uygulama yapmakta, konu idare mahkemesine tarafımızdan taşındığında bu sefer 'Biz Sağlıkta Dönüşüm Programı'nı uyguluyoruz' denilerek, hem halkımız hem de mahkemeler yanıltılmaya çalışılmaktadır. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki; mahkemelerden istedikleri kararları çıkartanlar, kendi çıkarlarına ters kararlar çıkarsa, 'Mahkemeler bize kan kusturuyor' diyerek, devlet ile millet arasına, bilerek ve planlı bir şekilde fitne sokmaktadırlar." dedi.
Daha sonra gerçekleştirilen seçimlerde 110 sendika üyesi oy kullandı. Turgay Çetin tek aday olarak katıldığı seçimler sonrasında Türk Sağlık-Sen Şube Başkanlığı'na yeniden seçilirken sendikanın yeni şube yönetimi ise şu şekilde oluştu; "Turgay Çetin, Ramazan Gündüz, Yavuz Yiğit, Ramazan Akıdağ, Mahir Gölbaşı, Şeref Parıldar ve Denizhan Aksoy"