Trabzonspor yönetimi, Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'e bir yemek verdi

Trabzonspor yönetimi, Trabzonspor – Gençlerbirliği maçını izlemek için Trabzon'a gelen, A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ve Yardımcısı Oğuz

Trabzonspor yönetimi, Trabzonspor – Gençlerbirliği maçını izlemek için Trabzon'a gelen, A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ve Yardımcısı Oğuz Çetin'e bir yemek verdi.

Bir restorantta düzenlenen yemeğe Başkan Sadri Şener ve bordo-mavili kulübün yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra TFF Bölge Müdürü Hasan Genç de katıldı.

Başkan Şener yemekte Hiddink ve Çetin'e üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu Trabzonspor forması hediye etti.

Bu arada Hollandalı teknik adam maçın başında protokol tribünündeki yerini aldığında tribünlerden tepki aldı. Açılan pankarta bordo - mavili taraftarlar, 'İstanbul = Milli Takım. Guus Biddink...' yazarak tepki gösterdiler. Bu pankart tribünlerden büyük alkış alırken, Hollandalı çalıştırıcının A Milli Takım'a Trabzonspor'dan oyuncu almamasına tepki olarak pankartın açıldığı söylendi.

TRABZONSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ İLK 11'LERİ

Bu arada Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor ile Gençlerbirliği arasındaki maçın hakem ve takım kadroları da belli oldu. İki takımın ilk 11'leri şöyle:

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bülent Gökçü, Aleks Taşçıoğlu

Trabzonspor: Onur, Serkan, Mustafa Yumlu, Egemen, Cale, Ceyhun, Selçuk, Colman, Burak, Alanzinho, Umut

Gençlerbirliği: Serdar, Mahmut, Aykut, Kulusic, Murat, Cem, Harbuzi, Serkan, Jedinak, Zec, Billy Mehmet