Rooney, Manchester United ile anlaştı

Takımı Manchester United ile sorunlar yaşayan ve ayrılma sinyalleri veren Wayne Rooney, 5 yıllık sözleşme imzaladı. Rooney, daha önce yaptığı açıklama

Takımı Manchester United ile sorunlar yaşayan ve ayrılma sinyalleri veren Wayne Rooney, 5 yıllık sözleşme imzaladı. Rooney, daha önce yaptığı açıklamada takımından ayrılma niyetinin olduğunu belirtmişti.

Takımında kalmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Rooney, Teknik Direktör Alex Ferguson'un kendisine olan inancı ve desteği sayesinde takımda kalmaya karar verdiğini açıkladı. Teknik Direktör Alex Ferguson ise Rooney'in kalmasına sevindiğini söyledi.

Taraftarlardan da özür dileyen Rooney, "Son haftalarda benimle ilgili çıkan haberlerden ötürü taraftarlar hayal kırıklığına uğradı. Kendi performansımla onları yeniden kazanacağım. Bu kulübü olan saygım ve inancım nedeniyle bu kulübe geldim ve kalmaya da bu yine bu yüzden karar verdim." dedi.

Son haftaların kendileri için zor geçtiğini söyleyen Ferguson da, Manchester United'ın dünyanın en büyük kulüplerinden biri olduğunu belirterek, "Bazen içinde bulunduğunuz kulübün ne kadar büyük olduğunu idrak edemiyorsunuz. Bazen işte bu son haftalarda yaşadığımız olaylar insanları bunu anlamaya sevkediyor. Sanırım Wayne Rooney şimdi Manchester United'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu anlamıştır." diye konuştu.