Fethiye'de Alternatif Turizm Paneli Yarın Yapılacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Muğla Valiliği, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ve Milli Prodüktivite Merkezi işbirliği ile yarın " Alternatif Turizm Etkinliklerinin Koordinasyon ve Entegrasyonu" konulu panel düzenlenecek

Fethiye'de Alternatif Turizm Paneli Yarın Yapılacak
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Muğla Valiliği, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ve Milli Prodüktivite Merkezi işbirliği ile yarın " Alternatif Turizm Etkinliklerinin Koordinasyon ve Entegrasyonu" konulu panel düzenlenecek.
Oturum Başkanlığı'nı Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Sayın Ali Boğa'nın yapacağı panelde Fethiye'nin sahip olduğu alternatif turizm etkinlikleri üzerinde fikir alışverişi yapılacak. Panelistler ise, Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Mahmut Evkuran, Muğla Ticaret Borsası Başkanı Hayati Nizamoğlu, Muğla Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Metin Kozak, Turizm Uzmanı Zafer Cengiz, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Gülçin Güner ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'nden Hikmet Selçuk olacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, yapılacak olan panelin alternatif turizm etkinlikleri bakımından zengin bir bölge olan Fethiye'nin turizm geleceği için büyük önem arz ettiğini belirterek, tüm halkımızı ve turizmcilerimizi panele davet etti.