Ab Heyeti Gaziantep Emniyet Müdürü'nü Ziyaret Etti

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programı Başkanlığı tarafından finanse edilen 'Hayat Boyu Öğrenme Comenius Okul Ortaklığı Projesi' katılımcıları Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz'u makamında ziyaret etti

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programı Başkanlığı tarafından finanse edilen 'Hayat Boyu Öğrenme Comenius Okul Ortaklığı Projesi' katılımcıları Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz'u makamında ziyaret etti.
Emniyet Müdürü Oğuz konuklarını Emniyet Müdürlüğü Koordinasyon Salonu'nda ağırladı. Toplam 25 konuğun katıldığı ziyarette katılımcılara Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları ve genel olarak Türk Polis Teşkilatının yapısı hakkında sunum yapıldı. Yapılan sunumun ardından Emniyet Müdürü Oğuz ziyaretçilerin sorularını yanıtladı.
Heyet, 'Şehirlerin Tarihi ve Kültürel Kardeşliği" projesi kapsamında, Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden (İspanya, Romanya, Polonya, Bulgaristan) katılan öğretmenler ve okul müdürleri, Gaziantep'in güvenlik, eğitim sistemi ve kültürel yapısını tanımak amacıyla 1 hafta boyunca kette konaklayacak.
Karşılıklı bilgi alışverişinin ardından Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz'un konuklara çeşitli armağanlar vermesinin ardından ziyaret son buldu.