Denizlispor Başkanı Özsoy: Başarımızın arkasında disiplin, saygı, sevgi ve huzur var

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, Bank Asya 1. Lig'de lider olmalarının arkasında disiplin, saygı, sevgi ve huzur olduğunu söyledi. Kulüpte Yeşil-Siya

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, Bank Asya 1. Lig'de lider olmalarının arkasında disiplin, saygı, sevgi ve huzur olduğunu söyledi. Kulüpte Yeşil-Siyahlı bazı yöneticilerle basın toplantısı düzenleyen Özsoy, takımın başkanın değil Denizli'nin olduğunu, iş işten geçmeden takıma maddi destek sağlanması gerektiğini ifade etti. Kulüp Başkanı Özsoy, "Bank Asya 1. Lig'de birçok takımın, parası ve imkânı olmasına rağmen başarıları yok. Biz birçok zorluklar içinde geçen sene Süper Lig'de olan bir takımı düşmüş şekliyle aldık, zorlukları aşarak bugünlere getirdik. Yönetim ve takım olarak ne yapılması gerektiğini gösterdi. Sahip çıkılırsa bunun çok çok üstüne çıkarak mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum." dedi.

Spor kamuoyunda Denizlispor'un, Süper Lig'de düşmesinin ardından Bank Asya'da da tutunup tutunamayacağı konusunda tereddüt olduğunu hatırlatan Özsoy, "Yönetim kurulu, bu işi bilinçli yapıyor. Güven ve saygının olduğu yerde başarı geliyor. Şu anda namağlup ve Türkiye'nin gözünde olan bir takım. Huzurun ve inancın olduğu yerde, başarı da olur diye düşünüyorum. Bizim sağladığımız bu." şeklinde konuştu.

Takım için bir yardım kampanyası başlatılacağını belirten Başkan Özsoy, Denizli Ticaret Odası (DTO) ve Denizli Sanayi Odası (DSO) gibi sivil toplum kuruluşlarının yanısıra işadamlarının bazı deplasman masraflarını üstlendiğini, bunun gibi destekleri beklediklerini kaydetti.

Denizlispor'un başarılı olması üzerine bazı futbolcularına Süper Lig'den gelen teklifleri de değerlendireceklerini vurgulayan Özsoy, "Bunlar sözleşmeli futbolcularımız. Hiçbir futbolcumuzun önünü kesmek amaçlı, 'Yok vermeyeceğiz, satmayacağız' gibi bir fikrimiz olmaz ama burada Denizlispor'un menfaatini düşünmemiz gerekir. Bütün futbolcularımız, şampiyonluğa oynayan bir takımda oynamaktan memnun olduklarını ifade ediyor. Gelen talepleri değerlendiririz." şeklinde konuştu.

Denizlispor Kulübü Genel Menajeri Adnan Erkan ise şu anda futbolcularına bir teklif olmadığını ancak birçoğunun üzerinde gözler bulunduğunu duyduğunu söyledi.