Başkan Alıcık'tan Yıldızgücüspor'a Moral Takviyesi

Aydın Süper Lig takımlarından Yıldızgücüspor, Davutlar Belediyespor galibiyetini kutladı.

Başkan Alıcık'tan Yıldızgücüspor'a Moral Takviyesi
Moral yemeğine Nazilli Belediye ve Yıldızgücüspor Kulüp Başkanı Haluk Alıcık, Yıldızgücüspor Kulüp Yöneticileri, Antrenör Utku Duru, Yıldızgücüspor Altyapı Antrenörleri ve Futbolcular katıldı. Evinde geçtiğimiz pazar günü Davutlar Bld.Spor'u 1-0 yenen Kırmızı-Beyazlı ekip ligin iddialı takımı olduğunu gösterdi. Galibiyetin ardından Yıldızgücüsporlu Yöneticiler, 24 futbolcusu ve teknik heyetiyle moral yemeğinde buluştu.
Kaptan Polat ve Futbolcular Yönetime ve Teknik heyete hafta sonu oynayacakları Pamukörenspor maçında galip gelerek Liderlik pozisyonunu almak için söz verdi. Güzel vakit geçiren futbolcular Başkan Haluk Alıcık'ın konuşmasını tüm dikkatlerini vererek dinlendiler. Başkan Alıcık futbolcular ve teknik heyetle yaklaşık 20 dakika süren bir konuşma yaparak Lig sonunda tüm ekipten şampiyonluk sözü aldı.
KONGRE HAZIRLIKLARI
Yıldızgücüspor Yöneticileri önümüzdeki günlerde olağanüstü kongreye giderek tek liste halinde Yönetimi güçlendirmeyi amaçlıyor. Daha önceki 18 kişilik Yönetim listesini kongre sonrasında 26 kişiye çıkarmayı hedefliyor. Başkan Alıcık'ın başkanlığında yapılacak olan listede birçok işadamı görev alacağı ve Yıldızgücüspor'u Bölgesel Amatör Lig'e çıkarmak için destek vereceği öğrenildi.