Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep Üniversitesi'nde

Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep Üniversitesi'ne gelerek rektör ve öğretim üyeleriyle görüştü.

Türkiye Çim Ho

Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep Üniversitesi'ne gelerek rektör ve öğretim üyeleriyle görüştü.

Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Karakan ve üyeleri Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun'u makamında ziyaret etti. Üniversite hakkında genel bilgi veren Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, "1988 yılında Üniversitemizin Tıp Fakültesi'nin ilk kurucuları arasındayım. Kampusumuz oldukça güzel. Yerleşim yeri olarak şehre kopuk değil, şehrin içinde. Arkasında orman olması itibariyle iyi bir konumda olduğunu söyleyebiliriz.'' dedi.

Rektör Coşkun, göreve geldiklerinde üniversite bünyesinde 5 fakülte olduğunu da belirterek, ''Şimdi 5 fakülteyi 11 fakülteye çıkardık. Öğrenci sayısında da artış oldu. İlahiyat, iletişim ve hukuk fakültelerini de açacağız. Sadece bölgeye değil artık zaman zaman Suriye'ye de hizmet vermeye başladık. Bu anlamda uluslar arası ilişkilerimiz de güçlendi." şeklinde konuştu.

Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Karakan, "2010 – 2011 eğitim yılı akademik açılışına katıldım. Açılışta çok güzel bir konuşma yaptınız. Gaziantep Üniversitesinin sizinle beraber yakaladığı bu performans bir Gaziantepli olarak gurur duyuyoruz. Başarılarınızın devamını diliyoruz" diye konuştu.

Ziyaretin sonrasında Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Karakan tarafından, Üniversite Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun'a ve Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Üniversite Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan'a plaket takdim etti.