Saadet Partisi'nde Erbakan Dönemi

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Necmettin Erbakan, "Bizi seyreden herkes 'keşke bizde bunlarla beraber olsaydık' diyordur" dedi.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen kongrede Genel Başkanlığa seçilen Erbakan, oğlu Fatih Erbakan ile birlikte salona tekrar gelerek bir konuşma yaptı. "Bugünkü yaptığımız kongreyi Milli Nizam kongresine benzetiyorum" diyen Erbakan, seçilmesinin ardından iki kez bayram ettiklerini belirtti. Erbakan, "Bu salonu dolduran on binlerce partililerimize teşekkür ediyorum. Birinci olarak artık kendi partimize kavuştuk. İkincisi ise hepimiz genel başkanlık meselesi ne olacak diye herkes konuşuyordu. Şu
anda huzur içinde, bayram ve sevinç içindesiniz. Bizi seyreden herkes 'keşke bende bunlarla beraber olsaydım' diyordur" diye konuştu.
SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan, yeni dönemde tüzükte bir değişikliğe gittiklerini hatırlatarak, tüzükte 'üyelerimiz partiye maddi ve manevi destekte bulunur' şeklinde bir önerge koyduklarını ifade etti. Erbakan, partililere seslenerek, "Manevi katkı olarak Allah'a dua edin. Hepinizi çok seviyoruz" dedi.
Erbakan konuşmasının ardından SP Genel Merkezine gitti. Salonda SP'liler 'Mücahit Erbakan, Başbakan Erbakan, Hocaya sadakat şerefimizdir' sloganları attı.