Murat Karayalçın: CHP toplantısında türban dahil Türkiye'nin bütün gündemleri konuşuldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetimi, Swiss Otel'de bir araya gelerek gündeme ilişkin maddeleri değerlendirdi. Basın mensuplarının alınmadığı topla

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetimi, Swiss Otel'de bir araya gelerek gündeme ilişkin maddeleri değerlendirdi. Basın mensuplarının alınmadığı toplantıda katılımcılarının çıkışta yaptığı açıklamalar ile konuşulan konulara ilişkin değerlendirmeler yapıldı. Toplantı tamamlanmadan salondan ayrılan Murat Karayalçın toplantı çıkışında yaptığı açıklamada türban konusu dahil bütün gündem maddelerinin toplantıda konuşulduğunu söyledi. Eski Başkanlardan Altan Öymen ise toplantıya basın mensubu kimliği ile katıldığını belirterek yararlı bir toplantı yapıldığını anlattı.

Sabah 09.00'da başlayan toplantı akşam saatlerine kadar devam etti. Kişisel işleri nedeniyle "Siyasette Başarı Stratejisi" isimli toplantıdan erken ayrılan CHP'ler içerde konuşulan konulara ilişkin bilgi verdi. Karayalçın da bu isimlerden biriydi. Toplantı çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Karayalçın, toplantının çok yararlı geçtiğini ve Türkiye'nin gündemindeki bütün konuların bu toplantıda konuşulduğunu anlattı. Basın mensuplarının içeriğe ilişkin sorularını da cevaplayan Karayalçın, türban dahil bütün gündem maddelerinin konuşulduğunu belirtti. 29 Ekim Resepsiyonuna katılım konusuyla ilgili sorular da yöneltilen Karayalçın, bu konu ile ilgili açıklama yapmayacağını dile getirdi.

CHP eski Genel Başkalarından Altan Öymen de toplantıya katılanlar arasında yer aldı. Çıkışta basın mensuplarının sorularını cevaplayan Öymen, toplantıya gazeteci kimliği ile katıldığını ve görüşülen konular itibariyle yararlı bir görüşme olduğunu söyledi. Alınan karar gereği içeriğe ilişkin bilgi vermesinin mümkün olmadığını belirten Öymen, daha sonra bir açıklama yapılabileceğini söyledi.

Toplantıya İzzettin Doğan, Berhan Şimşek, Haluk Koç, Hikmet Çetin, Yılmaz Büyükerşen gibi isimler de katılıyor. Toplantı devam ediyor.