Ardahan Valisi Mustafa Tekmen Türkgözü Gümrük Kapısında İncelemelerde Bulundu

Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, Türkgözü Gümrük Kapısı'nda incelemelerde bulundu. Vali Tekmen, "Kafkaslara geçiş noktası olan kapımızın imajının güzel olması lazım" dedi.

Tekmen, Posof ilçesini ziyaretinde ilk olarak Kaymakamlık makamına geçerek yeni kaymakam Tahir Şahin'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Vali Tekmen, burada yaptığı değerlendirmede 'Posof Türkiye'nin Davos'udur' benzetmesini yaparak ilçenin buna layık bir yer olduğunu belirtti. Vali Tekmen, daha sonra Posof İlçesinden Gürcistan'a açılın Türkgözü Gümrük Kapısında devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.
Kapının Türkiye'nin imajına yakışır bir şekle koymayı hedeflediklerini ifade eden Tekmen, "Bu tesislerin daha güzel ve sağlıklı hale getirilmesini sağlamak istiyoruz. Bu nedenle göreve geldiğimiz günden beri verdiğimiz mücadele bu olmuştur. En son aşamasını yerinde görmek istedik. Bu nedenle sizinle birlikte bugün buradayız. Alt yapısı, üst yapısı ve çevre düzenlemesiyle birlikte devam eden çalışmaları yerinde görmek istedik. Amacımız Asya'ya ve Kafkaslara giriş ve çıkışlarda imajımızın güzel olmasını
sağlamak çünkü bu çok önemli. Bu hassasiyeti bir defa daha belirtmiş olayım. Devletin kaynakları burada kendini gösterdi. Kapımız en son şekli ile artık şu haliyle hizmete girecektir" diye konuştu.
Tekmen, çalışmaların yıl sonunda tamamlanacağını sözlerine ekledi.