Tire'de Şehiriçindeki Baz İstasyonu Kaldırıldı

Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, 29 Mart yerel seçimleri öncesinde vermiş olduğu sözlerden birini daha yerine getirdi.

Tire'de Şehiriçindeki Baz İstasyonu Kaldırıldı
Tire Toplu Konut kavşağında bulunan ve halkın sağlığını tehdit ettiği ileri sürülen GSM baz istasyonu yerinden söküldü. Seçim döneminde Başkan Çiçek tarafından dile getirilen ve üzeri 'Tire'ye Hoşgeldiniz' yazısıyla kamufle edilen baz istasyonu bulunduğu yerden söküldü. Başkan Çiçek'in girişimleriyle sökülen direk sonrasında çevre halkı da duyduğu memnuniyeti teşekkür ederek gösterdiler. Çevre sakinleri, insan sağlığını olumsuz yönde tehdit edebilecek olan baz istasyonun kaldırılmasıyla rahat nefes aldığını söyledi.
Direğin yerinden sökülmesi için uzun zamandır girişimlerini sürdürdüklerini belirten Çiçek, "Seçim döneminde Tirelilere bu direği kaldıracağımızın sözünü vermiştik. Zamanında yapılan ve 'Tire'ye hoş geldiniz' yazısıyla kamufle edilen bu baz istasyonunun buradan sökülmesi gerekiyordu. Hastanenin de gelmiş olmasıyla bu gereksinim zorunluluk haline geldi. Bir tarafta insanlar sağlıklarına kavuşacak derken bir yandan da insanların sağlığını tehlikeye atan bu baz istasyonunun burada durması mümkün olamazdı ve bizde direği buradan kaldırarak vermiş olduğumuz sözü tuttuk. Hiçbir şey insan sağlığının önüne geçemez" diye konuştu.