SP Hatay İl Başkanı Çalışkan: Olağanüstü kongrede seçim çalışmalarını başlatacağız

Saadet Partisi kongre tertip heyeti üyesi seçilen Hatay İl Başkanı Necmettin Çalışkan, 17 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek kongrede 2011 seçim çalış

Saadet Partisi kongre tertip heyeti üyesi seçilen Hatay İl Başkanı Necmettin Çalışkan, 17 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek kongrede 2011 seçim çalışmalarının başlatılacağını söyledi.

İl Başkanı Çalışkan, Milli Görüş camiasının kongrede şuur ve heyecan dolu çelik iradeleriyle 2011 seçimlerinde iktidara doğru yürüyeceklerini en yüksek sesle haykıracaklarını belirtti.

Kongreyle birlikte Saadet Partisinin tekrar eski ihtişamlı günlerine döneceğini de vurgulayan Çalışkan, "Birileri Saadette istifalar olduğunu, çöküşlerin yaşanacağını kasıtlı bir şekilde yandaş basınına empoze edip duruyor. İki yıldır Saadet Partisine zerre kadar yer vermeyenler, bu süreçte aç canavarlar gibi sevinçle bu gelişmeleri izliyor, tetikliyor, alkışlıyor. Bundan ibret almak gerek. Ama onlar en güzel cevabı Allahın izniyle 17 Ekim'de gerçekleştireceğimiz büyük kongrede alacaklar." dedi.