Yılın esnafları onur belgesiyle ödüllendirildi

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Ahilik Komitesi, yılın esnaflarını onur belgesiyle ödüllendirdi.

ESOB Başkanı Kadi

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Ahilik Komitesi, yılın esnaflarını onur belgesiyle ödüllendirdi.

ESOB Başkanı Kadir Konak, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Emin Birliktir ve Ahilik Komitesi ile birlikte yılın esnafı seçilen kuru temizlemeci Seyfi Arslan, erkek kuaförü Cengiz Türk ve internet cafe sahibi Hüseyin Savaş'ı ziyaret ederek onur belgelerini takdim etti.

ESOB Başkanı Konak, 11-17 Ekim tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası nedeniyle bu yıl ilk defa böyle bir organizasyon düzenlediklerini söyledi. Yılın esnafını seçiminin ESOB'a bağıl 39 odadan 29 odanın katılımıyla gerçekleştirildiğini dile getiren Konak, "Her oda kendi bünyesinde 3 tane örnek esnaf seçti. Esnaflarımızı ahilik haftası nedeniyle onurlandırmak, onlara esnaf teşkilatı olarak değer verdiğimizi ve onların her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek amacıyla bir çalışma yapıldı. Yılın esnafı seçilen esnaflara, esnaf ve sanatkar olarak Afyonkarahisar'a verdikleri kaliteli hizmetten dolayı, ahilik anlayışı içerisinde dürüst, düzgün bir hizmet verdikleri için teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Onur belgesi alan esnaf Seyfi Arslan, elinden geldiğince dürüst çalışmaya ve yanımdakileri de öyle yetiştirmeye gayret ettiğini söyledi. Mutlaka kendilerinin de hataları olabileceğini dile getiren Arslan, her zaman yaptıkları işin en iyisini yapmaya gayret gösterdiklerini ve dürüstlükten hiç zaman taviz vermediklerini kaydetti. Arslan, böyle bir onur belgesine layık görüldüğü içinde çok mutlu olduğunu bildirdi.