Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi, yeni binasına taşınıyor

Samsun'da yapımı tamamlanan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 18 Ekim'den itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Sağlık şehri olma yolunda ciddi adımların

Samsun'da yapımı tamamlanan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 18 Ekim'den itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Sağlık şehri olma yolunda ciddi adımların atıldığı Samsun'da dev bir sağlık kuruluşu daha hizmete giriyor. Adalet Mahallesi Lise Caddesi'nde Samsun Devlet Hastanesi olarak, son yıllarda da Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hizmet veren asırlık hastane, TOKİ tarafından Kıran Mahallesi eski havaalanı mevkiinde yaptırılan yeni hizmet binasına taşınacak,

Taşınma işlemlerinin sağlık hizmeti aksamadan devam ettiği, söz konusu hastanenin 'Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi' adı altında Samsun halkına ve bölge insanına hizmet vereceği ifade edildi.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Osman Katrancı, hafta sonu hasta nakil işlemleri dahil olmak üzere tüm birimlerin yeni binaya taşınacağını ve 18 Ekim itibariyle de hizmetlerin burada verileceğini söyledi. Taşınma süresince hiçbir hizmetin aksamayacağına dikkat çeken Katrancı, 18 Ekim 2010 Pazartesi günü acil servis, poliklinikler ve diğer sağlık hizmeti veren tüm birimlerle yeni binada hizmete gireceğini kaydetti.

Yeni hastanenin santral numarasının 3111500, hasta randevu telefonlarının ise 4447755 olduğu hatırlatıldı.