Ordu Barosu'nda Atilla Önal ikinci defa başkan seçildi

Ordu Baro Başkanlığı'na Atilla Önal yeniden seçildi. Tek adayın girdiği seçimde Önal 162 oy aldı.

Ordu Baro Başkanlığı'na mevcut başkan Atill

Ordu Baro Başkanlığı'na Atilla Önal yeniden seçildi. Tek adayın girdiği seçimde Önal 162 oy aldı.

Ordu Baro Başkanlığı'na mevcut başkan Atilla Önal, seçildi. Kendisinin karşısına aday çıkarılmamasını camianın kendine olan güveni olarak değerlendirdiğini ifade eden Önal, bu güvene layık olacak bir şekilde Ordu Barosu olarak hizmette bulunmaya devam edeceklerini söyledi.

Ordu Barosu'na kendine yakışan bir bina için çabalarını yoğunlaştıracaklarını aktaran Önal, "İlçelerdeki temsilciliklere de mülkiyet kazandırmak istiyoruz. Borunun gelirlerine artırmak, baro dergisini daha dolu ve düzenli şekilde çıkarmak hedeflerimizin içinde olacak. Ordu çapında panel ve konferanslarımız devam edecek. Bunları artırarak sürdürme arzusundayız." dedi.

Yönetim kurulunda yenilikler olduğunu aktaran Önal, "Komisyonlarımız oluştuğunda onlar da Ordu için çalışmalar yapacaklar. Bu zaman kadar zaten sürdüğümüz çalışmalar var. Bunlar devam edecek yenileri başlayacak. Zaten komisyonlar çalışmaya başladığında şehir bunu hissedecektir." şeklinde konuştu.

Ordu Barosu Yönetim Kurulu ise, İlhan Kurt, Adem Pilav, Atilla Türk, Kadir Altunbaş, Muharrem Çetinli, Adem Atlaş, Birsen Uçar ve Sibel Torun'dan oluştu.