Bellona, Güneydoğu'nun en büyük mağazasını Gaziantep'te açtı

Mobilya sektörünün önde gelen isimlerinden Bellona, her geçen gün şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Şirket, 552. Şubesini Gaziantep'te Senay Tica

Mobilya sektörünün önde gelen isimlerinden Bellona, her geçen gün şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Şirket, 552. Şubesini Gaziantep'te Senay Ticaret ile açtı.

Açılışa katılan Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Boydak, Bellona'nın 13 yıldan buyana piyasada üretici firma olarak yer aldığını ifade ederek, "Türkiye'nin her köşesini nakış nakış işleyerek bölgemizi zenginleştirmeye devam ediyoruz" dedi. Bu çerçevede farklı ülkelere de açıldıklarını aktaran Boydak, "En kısa zamanda Saray Bosna'ya yeni bir şube açacağız. Romanya, Almanya, Hollanda ve Orta Asya ülkelerinde şubelerimiz var. Biz buralarda Türkiye'yi temsil ediyoruz. Ülkemizin her köşesine girdiğimiz gibi dünya ülkelerine de girip kendimizi tanıtıyoruz ve Türk ürünlerinin kalitesini gösteriyoruz. Tüketicinin yaşam değerlerine değer katıyoruz." diye konuştu.

Holdign olarak 7–8 ayrı sektörde faaliyet gösterdiklerini ve bunlardan en önemlisinin ise mobilya olduğunu işaret eden Memduh Boydak, "11 bin üzerinde istihdamımız var. 4 bin TL ciro hacmi ile ülkemizin ekonomisine hizmet etmeye çalışıyoruz. Mobilya ihracatımız yaklaşık 150 milyon doların üzerinde olmakla birlikte diğer sektörlerin ihracatıyla birlikte toplam 400 milyon doların üzerinde hedeflenmektedir." diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ise Gaziantep'e Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük Bellona Mağazası'nı kazandıran Senay Ticaret sahibi Doğan Dana ve ekibine teşekkür ederek, "Burada kentimize böyle güzel bir mağazayı kazandıran Doğan Bey ve tüm ekibini tebrik ediyorum. Gelişen ve büyüyen bir Gaziantep'in istihdam ve üretim kapasitesi artmakta. Bu artışa katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum." dedi.