Olay yeri inceleme polisinden resim sergisi

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Ali Güzelce, 1–4 Ekim 2010 tarihleri arasında eserlerini sanatseverlerin

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Ali Güzelce, 1–4 Ekim 2010 tarihleri arasında eserlerini sanatseverlerin beğenisine sundu. Makro Alışveriş Merkezi'ndeki sergi açılış kokteyliyle başladı. Açılışa Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner'in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Yoğun ilginin olduğu sergide düşüncelerini dile getiren Ressam Ali Güzelce, toplam 25 parçadan oluşan 19 eserini sergiye sunduğunu söyledi. Tuval üzerine yağlı boya çalışmaları yaptığını belirten Güzelce, doğadan insan manzaraları yaşantısını ele aldığını vurguladı.

Manzara resimlerine önem verdiğini belirten Güzelce, "Bu sergimde farklı olarak, parçalı tablo çalışmalarına değindim. Bu yıl 3. sergim oldu. Kırıkkale'de de toplam 4 resim sergisi açtım. Herkeste olan bir yetenek vardır. Bendene resim yapma yeteneği var. Bunu ortaya çıkarmak önemli. Ben sevdiğim için yapıyorum. Benim için büyük tutku. Lisede okurken resim öğretmeni olmak isterdim ama olamadım. Şimdi, emniyet teşkilatındayım." dedi.

Eşi Sema Güzelce ise "Böylesine güzel eserleri ortala koyan eşimle gurur duyuyorum. Evde her gün çalışır. Hiç bıkıp usanmaz. Bazen abartınca balkona atıyorum eşyaları. Bazen de çocuklarımızın odasında çalışıyor. Büyük özveri gösteriyor. Her şeye rağmen gurur kaynağım eşim benim. Onunla çok mutluyuz" diye konuştu.

Ressam Güzelce ise eşine karşılık, "Resmi ve yağlı boya çalışması çok seviyorum. Aileme de söylüyorum. Bu benim tutkum. Benim sizden sonra en çok sevdiğim tutkum diyorum. Vazgeçemediğim bir aşk." ifadelerini kullandı.