Kuyumcuyu dolandırdı, pişman oldu ancak polise yakalandı

Adana'da bir süre önce işten çıkarılan elektrik teknisyeni parasız kalınca bir kuyumcuyu dolandırdı. Akşam eve geldiğinde pişman olan 47 yaşındaki Yus

Adana'da bir süre önce işten çıkarılan elektrik teknisyeni parasız kalınca bir kuyumcuyu dolandırdı. Akşam eve geldiğinde pişman olan 47 yaşındaki Yusuf D., kuyumcunun yanına gitti, ancak bu sırada güvenlik kamerasını inceleyen polis ekiplerine yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yüreğir ilçesi Kiremithane Mahallesi Kozan yolundaki bir kuyumcuda yaşandı. İddialara göre, uzun süredir işsiz olan elektrik teknikeri Yusuf D. (47), kuyumcudan iki altın bilezik almak istediğini söyledi. Kuyumcunun gösterdiği bilezikleri inceleyip tarttıran Yusuf D., ödeme için kredi kartını verdi. Kuyumcu Pos cihazından kartı geçirirken ise yanında bulunan iki sahte bileziği gerçekleriyle değiştirdi. Kuyumcu, limitin yetersiz olduğunu söyleyince ise oradan ayrıldı. Bileziklerin değiştirildiğini bir süre sonra fark eden kuyumcu, güvenlik kamerası görüntülerinden kendi mahallesinde oturan Yusuf D.'nin eşine ulaştı. Eve gelen Yusuf D. kuyumcunun kendini aradığını öğrenince bileziklerle yanına gitti, ancak bu sırada orada güvenlik kameralarını inceleyen polise yakalandı. Yusuf D., pişman olduğunu belirterek maddi sıkıntı çekince yanlış bir işe giriştiğini söyledi. Yusuf D. hırsızlık suçlamasıyla adli mercilere sevk edildi.