İntihara yeltendi sara krizi geçirdi

Zonguldak'ta intihar etmek için bir işyerinin en üst katına çıkan genç, intihardan vazgeçirildikten 3-4 dakika sonra sara krizi geçirdi.

Alınan bilgiye göre, Tevfik Kılıç (26) isimli genç, işsiz ve parasız olduğu için İl Özel İdare binasının bulunduğu 11 katlı iş merkezinin en üst katındaki balkon duvarına çıktı. İntihar girişiminde bulunan genci görüp binanın etrafında toplanan vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Polisin olay yerine gelmesinin ardından binaya 112 Acil Sağlık ve İtfaiye ekipleri de sevk edildi. Polis, balkondaki genci intihardan vaz geçirmek için uzun süre ikna çabasını sürdürdü.

Kılıç'ın, kendisini izlemeye gelenler arasında gördüğü bir yakınını istemesi üzerine polis, Murat Osmanoğlu isimli yakınını bulup yukarıya çıkardı. Daha sonra polisin 600 TL para verdiği Kılıç, intihardan vazgeçti.

Polis tarafından binadan çıkarılışı sırasında bu defa sara krizine giren Kılıç, olay yerinde bekleyen sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay ardından rahat bir nefes alan vatandaşlar, gencin, çeşitli ziyaretler için kentte bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın dikkatini çekmek için binaya çıktığını iddia etti.